Renskavspanna
En härlig rätt med svenska smaker.
Ingredienser, 2 pers:
1 fp renskav
1 st gul lök
2 hg kantareller
1 tsk timjan, torkad
1,5 msk viltfond
2 msk rårörda ingon
2,5 dl matlagningsgrädde
Salt
Svartpeppar
Lingon
Färsk timjan
Gör så här:
Skala och hacka lök och stek den tillsammans med kantareller i en klick smör.
Stek renskav och blanda med lök och kantareller.
Tillsätt timjan, lingon, viltfond och grädde och puttra på en stund.
Smaka av med salt och peppar
Ingredienser, 2 pers:
1 fp renskav
1 st gul lök
2 hg kantareller
1 tsk timjan, torkad
1,5 msk viltfond
2 msk rårörda ingon
2,5 dl matlagningsgrädde
Salt
Svartpeppar
Lingon
Färsk timjan
Gör så här:
Skala och hacka lök och stek den tillsammans med kantareller i en klick smör.
Stek renskav och blanda med lök och kantareller.
Tillsätt timjan, lingon, viltfond och grädde och puttra på en stund.
Smaka av med salt och peppar
Kommentarer
Skicka en kommentar