Zucchinisoppa
Den här soppan går snabbt att göra och vill du ha den vegetarisk byt hönsbuljongen mot grönsaksbuljong.
Tärna zucchini, schalottenlök och vitlök grovt och fräs i olivolja.
Häll på hönsbuljong så att det precis täcker grönsakerna och småkoka i ca 10 minuter, tills zucchinin är mjuk.
Mixa till önskad konsistens och smaka av med peppar och salt.
Servera soppan med vitlökskrutonger, ärtskott och riven parmesan.
Tärna zucchini, schalottenlök och vitlök grovt och fräs i olivolja.
Häll på hönsbuljong så att det precis täcker grönsakerna och småkoka i ca 10 minuter, tills zucchinin är mjuk.
Mixa till önskad konsistens och smaka av med peppar och salt.
Servera soppan med vitlökskrutonger, ärtskott och riven parmesan.
Kommentarer
Skicka en kommentar