Pasta med lövbiff och oregano

[Samarbete]

I senaste balansboxen från Smakbox fanns det en tub med färskhackad oregano på tub från Santa Maria. Det smakar mycket av oregano och passar perfekt i det här pastareceptet med skogschampinjoner och lövbiff. Receptet är lagom till två.


Ingredienser:
120 g lövbiff
50 g skogschampinjoner
1 stor schalottenlök
1 tsk tomatpuré
1-2 tsk kalvfond
1 tsk oregano på tub
2 dl cremefraiche
Salt
Svartpeppar
Pasta
Parmesanost

Gör så här:
Koka pasta.
Strimla lövbiff, skiva champinjoner och finhacka lök.
Stek kött, svamp och lök i en klick smör.
Tillsätt tomatpuré, kalvfond, oregano på tub och cremefraiche.
Koka snabbt ihop och smaka av med salt och peppar.
Servera med pastan och nyriven parmesan.

Kommentarer