Potatissallad
"En variant på potatissallad som passar till grillat kött. Salladen blir godare ju längre den får stå och dra åt sig de goda smakerna."
4-6 portioner
Ingredienser:
1 kg färskpotatis
10 körsbärstomater
1 halv påse bladspenat
Dressing
1/2 dl olivolja
1/2 dl vatten
100 gram fetaost
1-2 tsk flytande honung
Färsk oregano, går givetvis bra med torkad också
Svartpeppar
Salt
Gör så här:
- Skrubba och koka potatisen. Skär den i mindre bitar. Låt svalna av lite.
- Skiva tomaterna och blanda med potatisen och spenaten.
- Mixa ihop olja, vatten, ost, honung och oregano. Späd med lite mer vatten om det behövs.
- Häll dressingen över potatisen och blanda runt försiktigt. Smaka av med salt och peppar.
Kommentarer
Skicka en kommentar