Hummersallad
Fräsch hummersallad med avokado och mango. Servera med dressing och varför inte lite gott bubbel i glaset.
Ingredienser:
Dressing:
Creme fraiche
Majonnäs
Chilisås
Salt och peppar
Sallad:
Avokado
Mango
Citron
Chili
Salt
Pinjenötter
Bröd
Vitlök
Dill
Hummer
Gör så här:
Börja med dressingen:
Ingredienser:
Dressing:
Creme fraiche
Majonnäs
Chilisås
Salt och peppar
Sallad:
Avokado
Mango
Citron
Chili
Salt
Pinjenötter
Bröd
Vitlök
Dill
Hummer
Gör så här:
Börja med dressingen:
- Blanda ihop 4 delar creme fraiche med 1 del majonnäs och 1 del chilisås. Smaka av med salt och peppar.
- Skiva avokado och mango och blanda med saft från citron, chili efter egen smak och salt och låt stå och dra en stund.
- Rosta pinjenötter.
- Gnid brödskivor med vitlök, kantskär och skär i bitar och stek krutongerna gyllenbruna. Klipp över färsk dill.
- Rensa hummer på kött och skär i bitar.
- Lägg blandad sallad på ett fat tillsammans med avokado, mango och hummerkött.
- Strö över pinjenötter och brödkrutonger.
Kommentarer
Skicka en kommentar