Istället för tacos
"Efter en härlig dag på sjön blir det middag framför tv:n i väntan på kvällens fotbollsmatch. Istället för tacos, som det lätt blir på fredagskvällen, gör vi en variant på renskav/viltskav. Vi rensar kylskåpets grönsakslådor och gör en pepparotssås till."
Till 4 personer:
2 pkt vilt- eller renskav
Salt, svartpeppar
1 tsk torkad timjan
Blandade grönsaker
Pitabröd
Sås:
1 fp gräddfil
1 msk pepparot
1 msk gräslök
Salt och peppar
Gör så här:
- Blanda ihop ingredienserna till såsen. Ställ kallt till serveringen.
- Hacka/skär upp alla grönsaker.
- Värm pitabröd i ugnen enligt förpackningen.
- Fräs upp skavet. Krydda med peppar, salt och timjan.
- Fyll det uppvärmda pitabrödet med kött och grönsaker och toppa med såsen.
Kommentarer
Skicka en kommentar