Fiskpaket på grillen

Fisk i paket är enkelt och tillsammans med goda grönsaker och en klick smör, philadelphiaost eller liknande blir det smakrikt och gott. Vill man lägger man också i potatis och middagen är komplett. När vi åt middag idag fick alla göra sitt eget paket med olika innehåll. Jag valde bort potatis och smör och körde mer på grönsaker och smaksatt philadelphiaost. Vi la paketen på grillen men det fungerar lika bra att lägga i ugnen, 175 grader. Här kommer receptet på mitt paket:



Ingredienser:
ca 150 gram torsk, annan fisk går givetvis lika bra
1 stor morot
ca 5 cm purjolök
Grön sparris
2-3 msk philadelphiaost, 12%
2 soltorkade tomater
1 tsk torkad oregano
Bladpersilja, valfri mängd
Salt och svartpeppar.
 
Gör så här:
  1. Börja med oströran. Mixa ihop ost, soltorkade tomater, oregano, persilja.
  2. Lägg fisken på ett ark ugnsfolie. Skär remsor av moroten med en osthyvel och skiva purjolöken. Lägg det och sparrisen över fisken.
  3. Klicka över oströran och salta och peppra.
  4. Vik ihop folien till ett paket. Lägg på grillen och efter ca 15 minuter, beroende på fiskens tjocklek, är middagen klar. Öppna paket och smaklig måltid!  

Kommentarer