Smördegssnurror med fetaost

"Perfekta till fördrinken i väntan på middagen. Går hur bra som helst att förbereda och sedan är det bara att ta ut ur kylen, skiva och grädda till små gyllene munsbitar."
 
Ingredienser, ca 40 bitar:
2 plattor smördeg
200 gram fetaost
1 knippa persilja
Svartpeppar
Gör så här:
  1. Tina smördegen och kavla ut till lite tunnare.
  2. Grovhacka osten, finhacka persilja och strö över smördegen. Dra några varv med pepparkvarnen.
  3. Rulla ihop, skiva i cm-tjocka skivor och lägg på plåt med bakplåtspapper. (Om du vill förbereda:  lägg rullen i plastfolie eller papper och förvara i kyl tills det är dags att skiva upp och grädda.)
  4. Grädda i 220 grader i ca 10 minuter. De ska bli frasiga och gyllenbruna och serveras ljumma! 

Kommentarer