Pastasallad

Det här receptet ger en rejäl laddning pastasallad. Halvera eller ät till middag och ha resten som matsäck på utflykten.


Ingrdienser:
300 g okokt fjärilspasta
600 gram färdigstekt kycklingkött
1 galiamelon
1 grön paprika
1 röd paprika
250 g tomater
1 stor rödlök
1 påse salladsmix
300 g fetaost
1,5 dl persilja och mynta
Oliver
6 msk olivolja
2 msk vit balsamvinäger
1,5 msk torkad oregano
Flingsalt
Svartpeppar
1 dl rostade pumpafrön

Gör så här:
Koka pastan, låt svalna lite.
Skär melonen i mindre bitar, strimla paprikorna och rödlöken och halvera tomaterna.
Blanda ihop pasta, kyckling, sallad, grönsaker, smulad fetaost, hackade örter och oliver.
Vispa ihop olja, vinäger och oregano och blanda med salladen.
Smaka av med peppar och salt.
Lägg upp i skål och strö över pumpakärnor.

Kommentarer